Mumsigaste chokladkakorna
Dessa ofantligt goda chokladkakor har en grund av en chokladkaka som liknar kladdkaka. På toppen av detta, en gräddig kladdig topping. De gör sig bäst i aluminium-muffinsformar, eftersom smeten kan välta ur ur vanliga pappersformar. Detta recept blir ca 15 stycken.

Ingredienser till chokladmuffin:
3 dl socker
2 ägg
1 krm salt
1,5 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1,5 dl vetemjöl
100 g smör
Ingredienser till krämen:
100 g smör
4 tsk kakao
2 tsk vetemjöl
4 msk socker
2 dl gräddmjölk
Så här gör du:
Smält smöret till muffinsen. Blanda ihop socker, ägg, salt och vaniljsocker med sked. Rör sedan i kakao, vetemjöl och smält smör. Klicka i i muffinsformar, max till 75% av formen. Grädda i 160*c i ca 15-20 minuter. När det är några minuter kvar av gräddningen förbereder man ingredienserna till krämen i en kastrull, och värmer upp alltsamman, låt koka i ca 3 minuter. Skeda sedan över krämen över de varma nygräddade kakorna. Klart att mumsa!!