Snabba kakan med bär

Den här kakan är enkel att göra, bara att röra ihop alla ingredienserna snabbt, på med de bär du har hemma, och skjuts in i ugnen. Tiden i ugnen är den enda tid som krävs till den här kakan. Smidigt är att den passar med i princip vilka bär som helst, här har jag använt äpple, hallon och nektarin.
 
Ingredienser: 
75 g smör
2 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1-2 dl bär
 
Så här gör du:
Börja med att smälta smöret. Under tiden kan du blanda ihop de andra ingredienserna, och sedan blanda i smöret. Häll smeten i smörad och bröad form (med lösdagbara kanter) .
Lägg på de bär du har hemma, en oväntat bra kombination är hallon och äpple!
Grädda i 175*c i ca 30-40 min. 
Servera gärna tillsammans med vaniljkräm, ex marsan. 



Kom ihåg mig?